سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بیشترین طلاق ها مربوط به پنج سال اول زندگی است

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشریح وضعیت طلاق حاکم بر کشور به ارتباط معنا داری افزایش میزان طلاق و زندگی مدرن و شهرنشینی اشاره کرده و اظهار داشت: بیشترین طلاق ها مربوط به پنج سال اول زندگی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ طلاق به معنی پایان قانونی ازدواج و جدا شدن همسران از یکدیگر است و در پی آن حقوق و تکالیف متقابلی که بین زوجین در هنگام ازدواج وجود داشته از میان می‌رود. طلاق معمولاً وقتی اتفاق می‌افتد که استحکام رابطه زناشویی از بین می‌رود و میان زوجین ناسازگاری و تنش وجود دارد. طلاق اجتماعی، تغییرات در دوستی‌ها و سایر روابط اجتماعی است که مرد یا زن طلاق گرفته با آن‌ها سر و کار دارد. طلاق روانی، موقعیتی است که از طریق آن فرد پیوندهای وابستگی عاطفی به همسرش را قطع کند و به تنها زیستن تن دردهد.

 

ناهید رام پناهی روز یکشنبه  بدون اشاره به آمار افزود: در سال‌های قبل، نیمی از طلاق ها در پنج سال اول و همچنین تعداد قابل توجهی در یک سال اول زندگی رخ می داد که اکنون کاهش یافته و میزان ماندگاری ازدواج های افزایش یافته است.

 

وی خاطرنشان کرد: البته کماکن هم هنوز بیشترین طلاق ها مربوط به پنج سال اول زندگی است البته در شهرهای بزرگ، صنعتی و استان‌های پرجمعیت در گروه سنی بالاتر طلاق اتفاق می افتد و این مخاطره آمیز است.

 

رام پناهی با اشاره به حساس بودن پنج سال نخست زندگی مشترک و زیاد بودن احتمال جدایی در این دوره اظهار داشت: از بین رفتن قبح طلاق موجب شد که هم اکنون در ازدواج های با سابقه ۱۵ سال و بالاتر نیز شاهد افزایش تعداد طلاق باشیم که این امر نیازمند کنترل و برنامه ریزی هدفمند است.

 

وی افزود: خوشبختانه سال‌های اخیر بعد از تدوین برنامه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق که با همت دستگاه‌های ذی ربط در دبیرخانه شورای عالی انقلاب مورد توجه قرار گرفت که شیب افزایش طلاق کنترل شده است.

 

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهارداشت: در استان‌های مختلف کشور هم که شتاب فزاینده ای قبلا در زمینه طلاق وجود داشت اکنون کاهش یافته است.

 

وی اضافه کرد: البته برخی از جمعیت شناسان و جامعه شناسان دلایل کم شدن شیب طلاق در کشور را کاهش ازدواج ها بیان می کنند یعنی اینکه ازدواج کمتر صورت گرفته است.

 

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: استان های مرزی و مهاجرپذیر بیشتر در معرض طلاق قرار دارند.

 

رام پناهی تصریح کرد: نگرانی در این زمینه وجود دارد، این است سن ازدواج روبرو به افزایش است و بسیاری از جوانان در سن بسیار بالا رغبت به ازدواج پیدا می کنند که در این بحث خانواده ها و دستگاه‌های و نهادها باید ورود پیدا کنند.

 

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به دغدغه های موجود در زمینه ازدواج و طلاق اقدام به تصویب برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق کرد، گفت: گرچه اسناد بالادستی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی کشور، سیاست های خانواده ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و برنامه جامع تشکیل و تحکیم خانواده، بر ضرورت مدیریت و کاهش طلاق و افزایش ازدواج تاکید دارد.

 

رام پناهی خاطرنشان کرد: اکنون برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق به برنامه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق بازنگری شده است.

ارسال نظر